Partyverhuur & Catering

Den Bosch

 

Wafelkraam huren in Den Bosch

In Nederland eten we ze meestal alleen op kermissen of rond de jaarwisseling, in tegenstelling tot onze zuidelijke buren, waar de wafels niet weg te denken zijn uit het straatbeeld. Heerlijke warme wafels met een toefje slagroom en een vleugje poedersuiker, om van te smullen! En als jij die van ons proeft, wil je geen andere meer!

Wij maken zowel Belgische wafels die zowel koud als warm gegeten kunnen worden. Natuurlijk smaken ze het allerlekkerst wanneer ze nog warm zijn. De heerlijke geur van wafels trekt altijd de aandacht. Wij leveren deze concepten met professionele & ervaren food professionals.

Toppings

Wij leveren de wafels standaard met slagroom en poedersuiker. Jij kunt daarnaast nog verschillende toppings toevoegen, zoals: chocolade-, aardbei-, en caramelsaus, vers fruit, warme kersen en ijs. Als jij andere ingrediënten wilt toevoegen, kun je eenvoudig contact met ons opnemen.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Wafelkraam huren in regio Den Bosch
Wafels op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Den Bosch Onderdeel van Partytools.nl